Contact

Je kunt telefonisch of per mail contact opnemen met de praktijk voor vragen of om je aan te melden. Er zal altijd een korte telefonische screening plaatsvinden om te bepalen of we de passende hulp kunnen bieden.

Vanuit de AVG en een nieuwe wet (NTA7516) zijn wij verplicht om beveiligd te communiceren met cliƫnten. Wij gebruiken hiervoor zorgmail of zivver. En sms of de app Signal.

Mochten wij telefonisch niet bereikbaar zijn, laat dan een bericht achter. Alleen dan bellen we je terug.

Bezoekadres
Gezondheidscentrum de Koningin
Koninginneweg 31
2012 GJ, Haarlem

Contact Annina Frijdal
06 83316978
info@anninafrijdal.com of afrijdal.psychotherapie@gmail.com
ma, woe en do

Contact Jiska de Bruin
06 36153839
welkom@jiskadebruin.nl of jiskadebruin@gmail.com
di, woe en vrijdag

Corona maatregelen
Wij streven ernaar om het risico op besmetting met het corona virus (COVID-19) zo klein mogelijk te houden en tegelijkertijd de behandeling te bieden die je nodig hebt. Samen met jou zoeken we naar de best passende oplossing. Dit kan betekenen dat de afspraken op de praktijk kunnen plaatsvinden of dat deze (in overleg) worden vervangen door (beeld)bellen. Zowel de behandelaar als jij moeten hier mee akkoord zijn en vrij zijn van symptomen; geen verkoudheid en/of griepverschijnselen (loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging).

Crisissituaties
In crisissituaties binnen kantoortijden kun je met ons contact opnemen via mail of telefonisch. Buiten kantoortijden kun je contact opnemen met je huisarts of de huisartsen spoedpost (023-2242526). In overleg met de huisarts kunt je zo nodig verwezen worden naar de crisisdienst van de GGZ.

Vervanging
Tijdens vakanties onderbreken we de psychotherapie tijdelijk. We zullen dit altijd met je bespreken of een overbruggings-contact door een collega regelen, als dat nodig is. Jiska de Bruin en ik streven ernaar zoveel mogelijk voor elkaar waar te nemen bij afwezigheid, zoals vakanties.