Links

EMDR

Vereniging voor EMDR Nederland. EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing, en is een effectief bewezen behandelmethode om nare ervaringen te verwerken.

Bekijk website

Schematherapie

Schematherapie is een vorm van psychotherapie voor mensen met hardnekkige klachten, zoals een persoonlijkheidsstoornis of een vaak terugkomende depressie. Schematherapie helpt je de oorsprong van gedragspatronen te doorgronden en te veranderen

Bekijk website

NVP

De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie bewaakt en versterkt het vakgebied psychotherapie en de positie van de psychotherapeut. Zij behartigen hun belangen en stimuleren de kwaliteitsverbetering van de psychotherapie.

Link

LVVP

LVVP staat voor Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten.De NZA staat voor de Nederlandse Zorgautoriteit.

Bekijk website

NZA

De NZA staat voor de Nederlandse Zorgautoriteit.

Bekijk website

BIG

Het BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) register geeft duidelijkheid over wat een zorgverlener kan en mag.

Bekijk website

Psychotherapiepraktijk Jiska de Bruin

Psychotherapiepraktijk Jiska de Bruin is een kleine praktijk gevestigd in het prachtige Gezondheidscentrum de Koningin in Haarlem. Ik werk nauw samen met Annina Frijdal binnen de praktijk voor psychotherapie de Bruin & Frijdal.

Bekijk website

Praktijk voor psychotherapie de Bruin en Frijdal

De praktijk is een nauwe samenwerking tussen de praktijken van Jiska de Bruin en Annina Frijdal gevestigd in het prachtige Gezondheidscentrum de Koningin in Haarlem.
Wij nemen voor elkaar waar en doen zo nodig een behandeling samen. Hierdoor kunnen wij de zorg borgen die we graag geven.

Bekijk website