Annina Frijdal

Ik ben Annina Frijdal. Ik ben psychotherapeut en je kan bij mij onder andere terecht voor EMDR, CBASP en schematherapie.

Het maakt niet uit waarmee je worstelt. Je staat er niet alleen voor. Ik ga een open, warme en betrokkene relatie aan met je. Naast het bieden van ruimte om de moeilijke dingen te kunnen bespreken vind ik het belangrijk om te kunnen lachen. Ik geef je uitleg over de dingen waarmee je worstelt, hiervoor gebruik ik vaak metaforen. Ik word er blij van als ik mensen kan helpen om meer te vertrouwen op hun gevoel. Ik wil mensen weer in contact brengen met hun innerlijke kompas zodat ze ineens weer weten ‘als ik daarnaar handel dan komt het goed’
Mijn opleiding en werkervaring heeft me dusdanig gevormd, dat ik alle ervaringslevels betrek in therapieproces: het denken, voelen, handelen en de verbinding met anderen.

Ik ben in Duitsland opgeleid tot psychotherapeut met focus op gedragstherapie. Op mijn werkervaringsplek kwam ik in contact met andere manieren van behandelen. Waarin de nadruk niet alleen gericht wordt op het denken en handelen maar ook het veranderen en ervaren van gevoelens. Ik voelde meteen dat dit de manier van behandelen is die mij het meest ligt.
Na mijn opleiding ben ik naar Nederland verhuisd en ben ik me gaan specialiseren op schematherapie en EMDR. Ik heb 4 jaar bij een antroposofische ggz instelling gewerkt die het belang van de gemeenschap benadrukt in het herstelproces. Momenteel werk ik als zelfstandige.

Ik werk met jong volwassenen, volwassenen en doe groepen in het Nederlands, Duits en Engels.

Lid van de LVVP D004778
EMDR Practitionar Europe (VEN, Lidnummer 36137)
Junior Schematherapeut
Psychotherapeut BIG 89922026116
KVK 71401229

Annina Frijdal